SM för seniorer

SM för seniorer

I den första klassen vid helgens SM blev det en något spänd ritt. Missar i bytesserie gjorde att placeringen blev blygsam med 67,16% som resultat.

I GP-FS var där en bra känsla från värmningens första steg. Klassen började bra och missen kunde delvis repareras på reservlinjen. Ingen framskjuten placering men åtminstone en avslutning med ganska bra känsla.

Likt många andra så vill jag berömma arrangören som lyckas ta in ett samlat SM på sin anläggning utan att det gnisslar någon stans med uppstallning, banor eller andra resurser. Servicen från sekreteriat har varit toppen och önskemål har lösts snabbt och smidigt. Kringarrangemangen med levande musik, möjlighet att äta och umgås har varit bra. Hela den satsningen hade varit värd ett mycket bättre väder och avsevärt fler besökare. Ebbot Lundberg och Wemlandsoperans orkester var värd ett bättre öde. Hoppas arrangören får och tar chansen att göra detta ännu en gång fast i flödande solsken. Då hade man kunnat njuta av utsikten med Dressyr-SM på två banor, Hopp-SM där bortom och Vänern som fond i bakgrunden. Man glömmer liksom att lyfta blicken när man har ett ”Rinkaby-regn” på tvären rakt i nyllet (mina gamla kollegor förstår vad jag menar med det….)

Tack till Kim Lundin för bilden.